dinsdag 19 juli 2011

Peacock fan...................pauwen waaier van Chocolate Baroque
Today a card which I made for the Posthumuswinkel in Amsterdam who have some great CB sheets in their collection. The peacock fan is one of them and I really enjoy working with this sheet. I made a background on Basic grey scrap paper with the feathers and text of the elephant sheet. I stamped in white and over coloured it with my pencils. The peacock fan is stamped with Brilliance and coloured with the pencils and I've added some glitters. The Bliss text is from the sheet...........artistic affirmations.
Creative greetz,

Hallo allemaal,
Vandaag een kaart die ik gemaakt heb voor de Posthumuswinkel in Amsterdam, die diverse mooie sheets van CB in de collectie hebben. De peacock fan(pauwen waaier) is er een van en ik heb er van genoten om met deze te werken. Ik heb de achtergrond gemaakt op Basic Grey papier met de veren van deze sheet en de tekst is van de paisley elephant sheet. Gestempeld met witte Brilliance en hierover heen gekleurd met kleurpotloden. Wat glitters erbij......De Bliss tekst is van het sheet Artistic Affirmations.

Creatieve groet,

9 opmerkingen:

 1. Wauw wat een prachtige kaart, super mooie stempels. Weer een TOP creatie!!!

  LIefs Corine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Schitterende creaties weer, stempels zijn erg mooi,

  Lieve groet Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beautiful effect with the colours and white touches

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hi Miranda!

  Wauw, deze is prachtig, zeg, wat een mooie kleuren en goed dat je de close-up er bij gedaan hebt, want dan zie je pas echt hoe mooi die waaier is!! Geweldig!!! Heel mooie kaart!!

  Groetjes en fijne dag,
  Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Miranda, Wat een pracht creatie weer. Inderdaad op de vergroting is te zien hoe mooi de kleuren zijn. Super sheet. Ook een nmooie tekstsheet, super.
  Lieve groetjes
  Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Beautiful design and fab colourings Miranda, x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dag Miranda,
  Had gisteren een lange mail naar je gestuurd met antwoord op je vragen voor wat betreft Zentangle. Volgens mij is je mailadres niet goed, want ik kreeg hem terug. Je mail staat op vuurvogel@hetnet.nl is dit goed of heb je mijn mail wel ontvangen en kreeg ik alleen een retourbericht? Laat je het even weten of je hem ontvangen hebt. Ik vind het vervelend wanneer je het idee zou krijgen dat ik je niet geantwoord zou hebben.
  Fijne avond en lieve groet, Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 8. hi miranda, wat een prachtige kaarten allemaal (de afgelopen dagen/ weken) helemaal super, prachtige waaiers en vlinders om van te smullen
  en de merry go round paard is ook erg mooi!!
  dikke knuf
  miranda

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you for your visit on my blog! Hope to have inspired you! Till next time, Miranda

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog! Hoop dat ik je geïnspireerd heb!
Tot de volgende keer, Miranda

' DANCE'

While I dance I cannot judge,
I cannot hate, I cannot separate myself from life.
I can only be joyful and whole.
That is why I dance.”
~Hans Bos