maandag 12 september 2011

Art Specially September 2011 is coming soon.......Art Specially september 2011 komt er nu aan.....


Hello everybody,

Today just an announcement of the following edition of the Art Specially, a gorgeous stamping magazine in the Netherlands. With many techniques, great artwork and such beautiful lay-out and photography work!
Sorry but there is no English version of it, but only for the photo's and inspirational artwork it's worth buying it! There are also two creations published from me with my 'own' stamp of the Phoenix lady!
warm greetz,  
Bericht van Angela Louwers van de Art Specially:

Eindelijk ... het nieuwe ARTSpecially magazine komt eraan en is nu al bij je favoriete (winkel)adres te bestellen maar ook bijvoorbeeld via www.boekenroute.nl.


We hebben er lang en hard aan gewerkt en dit nummer is ook wat dikker dan normaal: 72 pagina's in plaats van de gebruikelijke 64 pagina's. Die extra pagina's vind je terug in een uitklapbare stempelwoordenlijst zodat ook de beginnend stempelliefhebber meteen aan de slag kan. En bij die uitklappagina zit ook een mooi aanbod voor een 'bijna-cadeau' zoals we het genoemd hebben.
Het nummer staat weer boordevol leerzame artikelen over stempelwerk, inkten, verf, papier en wat al maar aan bod komt bij die prachtige hobby die stempelen heet. En wat heeft ARTSpecially magazine #13 een prachtige cover, niet dan? Dit doosje is gemaakt door Charry Wijers-Buschkens en is door jullie allemaal te maken want het is echt helemaal niet moeilijk.
En de wedstrijd wie het Arrangement voor het ARTSpecially Event 2012 wint is ook weer aan bod, maar die informatie ontvang je weer in een andere mail.
Voor nu hoop ik dat je met ons geniet van weer een wondermooi ARTSpecially magazine. Dus snel naar je winkelier, internetshop of waar je ook je lijfblad bestelt of bestel hem via www.boekenroute.nl. In de bijlage vind je nog een kleiner formaat cover die je eventueel voor een blog of zo kunt gebruiken, dat zouden wij in ieder geval MIETERS vinden.

En natuurlijk maak ik daar even reclame voor, dit prachtige blad! En er staan ook weer 2 creaties van mij in met mijn 'vuurvogel' vrouw! Ik heb de smaak weer te pakken van het ontwerpen en tekenen en voor de toekomst heb ik dromen van een eigen ...................
een mens moet toch wat te dromen hebben, nietwaar!


herfstgroet,

3 opmerkingen:

 1. Hoi Miranda,
  De voorkant ziet er al heel uitnodigend uit, dus ik ga hem kopen hoor!!!!
  Groet Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoi hoi Ben heel benieuwd,dromen kom soms uit hoor.Gr.Nel

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Miranda,

  had van Marja al het een en ander via de mail binnen gekregen, prachtig..... kan niet wachten tot hij binnen is.

  Liefs Corine

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you for your visit on my blog! Hope to have inspired you! Till next time, Miranda

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog! Hoop dat ik je geïnspireerd heb!
Tot de volgende keer, Miranda

' DANCE'

While I dance I cannot judge,
I cannot hate, I cannot separate myself from life.
I can only be joyful and whole.
That is why I dance.”
~Hans Bos