zondag 31 mei 2015

Butterflies and Dragonflies from Chocolate Baroque......
Hi there,

Today some creations made with the ' A year of stamping' stamps which I did not have published yet.
These were from the months April and May. The Butterfly stamp is from the month April and like all these stamps available in a large and a small one. 
I have made this one on a lovely scrapbook paper with a subtle pattern and decoupaged the butterflies and gave them color pencil accents.
The quote is from 'Words of Wisdom'.


Hallo allemaal,

Vandaag wat kaarten die gemaakt zijn met de ' a year of stamping' stempels van Chcolate Baroque en die ik nog niet had laten zien. Deze zijn van de maanden april en mei. De Butterfly stempel is van de maand april en zoals al deze stempels zijn ze in een kleine en grote versie te koop. Alleen via de website van Chocolate Baroque want deze zijn niet te koop bij de winkeliers!
Ik heb deze gestempeld op mooi scrap papier met een subtiel patroon. De vlinders extra uitgeknipt en gekleurd met kleurpotlood.
De tekst is van Words of Wisdom van CB.

Hier kun je alles lezen over een jaar stempelen met Chocolate Baroque. Er is ook een Facebook groep waar de gemaakte creaties met deze stempels gedeeld worden en koop je een van de stempels dan krijg je het digitale magazine boordevol technieken en ideeën erbij!

The next one is stamped with Versafine black onto a Distress inked background and coloured with pencils. The lovely die is from Cheery Lynn.
De volgende is gestempeld met Versafine zwart op een Distress inkt ondergrond en gekleurd met kleurpotloden. De mooie snijmal is van Cheery Lynn.


The Dragonfly is from the month May and is also available in small and large. I have stamped the dragonfly on acetate and added some glitter glue on the backside. The text on both cards is from the Fairyland words.

De libelle is van de maand mei en ook dus in groot en klein. Ik heb de libelle ook op acetaat gestempeld met zwarte Stazon en de achterkant bewerkt met glitterlijm. De tekst op beide kaarten is van de Fairyland words sheet van CB.Hope you enjoyed your visit here and till next time!
Any questions? Don't hesitate to ask........

Hoop dat jullie het weer leuk vonden en tot de volgende keer!
Vragen? Stel ze gerust.......

6 opmerkingen:

 1. Kan me voorstellen, Miranda, dat je wel eens iets anders wilt maken in fellere kleuren, maar de kaarten in de zachte tinten spreken mij toch wel het meest aan.
  Ze zijn prachtig.
  Leuk idee om die vlinder op acetaat te stempelen en daarna ook nog met glitter te bewerken.
  Groetjes Gery

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beautiful designs and colours Teamie! I hope you had a nice weekend. It was hot here for weeks and today it's cool and raining which we needed. Hugs, Shirleyxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig weer hoor Miranda,je maakt met elke stempel wel iets prachtigs!!!

  Groetjes
  MAria

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hello Miranda!
  Beautiful !
  Looking forward to seeing your book!
  Take care
  Love Marg

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Schitterend Miranda!!
  liefs
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gorgeous butterfly cards, so pretty! Xx

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you for your visit on my blog! Hope to have inspired you! Till next time, Miranda

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog! Hoop dat ik je geïnspireerd heb!
Tot de volgende keer, Miranda

' DANCE'

While I dance I cannot judge,
I cannot hate, I cannot separate myself from life.
I can only be joyful and whole.
That is why I dance.”
~Hans Bos